projekt4 uvodenje norme baner projekt2 projekt
       
EU EU fond Europski strukturni i investicijski fondovi OP konkurentnost i kohezija BOJA

 

 

Status provedbe projekta - FOTO

 status provedbe projekta stranica

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Potpisani ugovori za izvođenje radova i pružanje usluga tehničkog nadzora

 

Tvrtka KRKLEC-METAL društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu, uvoz, izvoz, kao nositelj projekta „Izgradnja poslovne građevine za izradu metalnih konstrukcija“ koji se financira sredstvima EU provela je postupak javne nabave za izvođača radova, te za pružanje usluga stručnog nadzora nad radovima. U postupcima javne nabave odabrani su najpovoljniji ponuditelji, te su s njima potpisani ugovori.


Ugovor za izvođenje radova na izgradnji poslovne građevine za izradu metalnih konstrukcija potpisan je s tvrtkom „MB-TRANSGRADNJA“ d.o.o.. Potpisali su ga direktor tvrtke „KRKLRC METAL“ d.o.o. Ivan Krklec i direktor tvrtke „MB-TRANSGRADNJA“ d.o.o. Branko Makar. Ugovor o pružanju usluga stručnog nadzora potpisan je s tvrtkom „KOSTELGRAD-PROJEKT“ d.o.o., a potisali su ga Ivan Krklec i direktor tvrtke „KOSTELGRAD-PROJEKT“ d.o.o. Josip Golubić.

 

Image00002

 

Image00001

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potpisan ugovor s Ministarstvom poduzetništva i obrta

 

Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijelilo je odluke o financiranju pet projekata koji su ostvarili 27 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije (EU). Ti su projekti ostvarili bespovratna sredstva putem poziva "Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu", u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Ugovor vrijedan 2,9 milijuna kuna potpisali su tehnički ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat i direktor tvrtke „KRKLRC METAL“ d.o.o. Ivan Krklec. Spomenuti Ugovor odnosi se na projekt „Izgradnja poslovne građevine za izradu metalnih konstrukcija“.

1

2

3